Voor 2 personen. Bereidingstijd: 10 minuten
De aardbeien zijn al weer bijna uit het seizoen, snel nog een lekker gerechtje ermee maken. Dit toetje is zo makkelijk en toch erg feestelijk, je zou er zo maar een chique diner mee kunnen afsluiten. Of je eet het gewoon op een doordeweekse dag, dat kan natuurlijk ook :-).
Ingrediënten:
250 gram aardbeien
50 ml water
1 eetlepel suiker
2 bolletjes citroen sorbetijs
handje amandelschaafsel
1 eetlepel poedersuiker
Bereiden:
Was de aardbeien en haal de kroontjes eraf. Pureer ze samen met het water en de suiker. Verdeel de puree over de borden en schep in het midden van de borden een bolletje citroen sorbetijs. De zoete soep combineert perfect met het frisse ijs. Garneer met wat amandelschaafsel dat je kort hebt geroosterd met de lepel poedersuiker.
Geniet van je lekkere toetje!
Cécile