Voor 1 persoon. Bereidingstijd: 5 minuten
Vandaag ben ik een nachtje op de Veluwe met mijn lief. Een verlaat verjaardagscadeautje. En het is echt een dagje vrij want mijn 11-jarige dochter heeft zch aangeboden als gastblogger. Dus hier komt Anne met haar eigen recept en foto’s. Ze heeft een toetje gemaakt met kokosyoghurt en fruit in allerlei kleuren. Je kunt dit toetje natuurlijk ook prima als ontbijt eten.
ingrediënten:
- 1 mango
- 1 bakje frambozen
- 1 peer
- 160 gram kokosyoghurt
- granola (check mijn moeders DIY granola uit!)
- 1 theelepel honing
- een snufje kaneel
Bereiding:
Begin met de voorbereiding: Snij de mango en peer in kleine blokjes. Nu kun je beginnen met stapelen! Doe een paar frambozen in een glas. schep er een lepel kokosyoghurt op, paar blokjes mango, kokosyoghurt, paar blokjes peer en weer een beetje kokosyoghurt. Doe er nu wat granola, honing en kaneel op en you are ready to serve!
Je kan natuurlijk de fruitkeuze veranderen naar smaak. wat is jouw lievelingsfruit?
Succes met koken,
Anne